„Mă voi retrage când se va retrage şi Lucescu”

HC Zalău a susţinut miercuri după-amiază primul meci oficial din acest an în campionat, cedând cu 22 – 34 pe terenul vicecampioanei României, Rapid Bucureşti. A fost un joc în care handbalistele zălăuane au comis multe erori, dar au fost şi faze controversate, contestate de Gheorghe Tadici.

„Este o înfrângere, însă scorul este mincinos”, a declarat Tadici la finalul partidei din Capitală. Tot la finalul partidei de la Bucureşti, Tadici a oferit o declaraţie surprinzătoare cu privire la încheierea carierei de antrenorat. „Sunt mai sănătos decât vor mulţi şi decât cred mulţi. Mă voi retrage când se va retrage şi Lucescu”, a afirmat fostul selecţioner al României.

Considerat chiar un Mircea Lucescu al handbalului, Tadici spunea în anul 2023 că se gândeşte la retragere, însă tot el afirma că şi-ar dori să ajungă la 50 de ani de antrenorat, „bornă” la care va ajunge în vara acestui an. 72 de ani va împlini Gheorghe Tadici în luna martie, fiind cu aproape şapte ani mai tânăr decât Mircea Lucescu.

În luna septembrie a anului trecut, antrenorul zălăuan a mai oferit o declaraţie despre acest subiect: „Nu ştiu dacă va fi sau nu ultimul meu sezon ca antrenor, dar voi rămâne în activitate atâta timp cât sănătatea îmi va permite. Mai mult, atâta timp cât am mai multă putere de muncă decât alţi antrenori mai tineri, nu am de ce să mă retrag. Este adevărat că la anul fac 50 de ani de activitate, dar asta nu înseamnă că mă retrag”.

 

 

 

One Thought to “„Mă voi retrage când se va retrage şi Lucescu””

  1. […] HC Zalău a susţinut miercuri după-amiază primul meci oficial din acest an în campionat, cedând cu 22 – 34 pe terenul vicecampioanei României, Rapid Bucureşti. A fost un joc în care handbalistele zălăuane au comis multe erori, dar au fost şi faze controversate, contestate de Gheorghe Tadici. „Este o înfrângere, însă scorul este mincinos”, a declarat Tadici la finalul partidei din Capitală. Tot la finalul partidei de la Bucureşti, Tadici a oferit o declaraţie surprinzătoare cu privire la încheierea carierei de antrenorat. „Sunt mai sănătos decât vor mulţi şi decât… Citeste mai mult […]

Leave a Comment